Elmenekült Budapestről Kásás Tamás sztárszakácsa

gazdaság
2014 június 23., 17:17

Hat hétig bírta Budapesten Michael Schumacher egykori személyi szakácsa, Vito Catalano. A sztárszakács Kásás Tamás éttermében, a Tommy di Napoliban volt séf, mígnem megelégelte a magyar vendéglátóipar hétköznapjait.

"Szégyenletes körülményekkel szembesültem, én ilyet még nem láttam sehol" - mondta.

Catalano elmondása szerint az étteremben kizsákmányolták a személyzetet:

heti egy szabadnapot kaptak;
hétköznap 200-250, hétvégén akár 600 adag ételt kellett készíteniük;
a személyzet nem ihatott az étterem vízéből, a szomszéd közértbe kellett kilógniuk, ha inni akartak;
és még csak ki se fizették.

Catalano szerint amúgy Kásás csak a nevét adta az étteremhez, ugyanúgy kihasználják, ahogy az ő hírnevét is. (Via Life.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.