Átverés volt a megharapott kislány megható sztorija, a KFC mégis kipenget 30.000 dollárt

Tbg
bulvár
2014 június 24., 05:44
comments 51

Egy kislányt és a nagymamáját azért tessékeltek ki egy Jackson városbeli KFC-étteremből, mert a kislánynak nagyapja kutyája által összeharapott arca megijesztette a vendégeket, írták egy hete amerikai lapok.

photo_camera A megharapott arcú lány (via Facebook)

 

Az éttermeket franchise szisztémában üzemeltető KFC bocsánatot kért a kislány családjától a helyi üzlet nevében is, és harmincezer dollárral járult hozzá a plasztikai műtétjét támogató alaphoz.

A gyorsétteremlánc - mivel gyanús lett szánukra a kislány Facebook-oldala - párhuzamosan azért azt is kiderítette, igaz volt-e a kislány története.

Mint egy magánynyomozó az étterem kameráinak felvételeiből megállapította, nem, még csak nem is jártak ott aznap.

A KFC hivatalosan ezt sem kommunikálta, egy újság írta meg a történetet. A kislány családja még nem döntötte el, így is kell-e nekik a pénz, mindenesetre a KFC-étterem vezetője azt írta, akármekkora hazugság is volt az egész, a pénzt így is, úgy is elutalják. (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.