Egy idahói család házába egyszer csak besétált egy meztelen ember, és odaszart a szőnyegre

A pár, ami csak épp azon a héten költözött az új otthonába, takarítással ünnepelhetett. Még csak két napja laktak a házban, amikor reggel fél 7-kor arra riadtak, hogy egy meztelen férfi van a hálószobájukban.

A nő sikítani kezdett, mire a részeg 25 éves betolakodó, Matthew Coomes átment a másik hálószobába az alsónadrágjáért. Jake Gillasby erre elővett egy fegyvert, Coomes fejéhez nyomta, és kivezette a házból, miközben tárcsázta a 911-et.

A házaspár csak ekkor vette észre, hogy Coomes korábban tombolt a házban, amíg aludtak. A konyhában megnyitotta a csapot, betömte a lefolyót, és elárasztotta az egészet. Kiderült, hogy a szőnyegre is odaszart, ráadásul játszhatott is vele, mert húzott egy csíkot a falra is.

A rendőrök ennek ellenére nem tartóztatták le a férfit, hanem csak simán hazavitték. Tricia Gillasby, aki még mindig mérges Kuna rendőreire, a KBTV-nek azt mondta, egyszerűen frusztráló, hogy küzdenie kell azért, hogy biztonságban érezhesse magát otthon.

A rendőrség elismerte, hogy hibázott, és belső vizsgálatot rendelt el. Coomes azt mondja, nem emlékszik semmire, és fogalma sincs, hogy került a házaspár hálószobájába a pólója meg az alsónadrágja. (Vocativ)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.