A K&H bank eltávoltja az Oktogonon a hajléktalanriasztó tüskéket

cukiság
2014 június 25., 09:42
comments 22

Hétfőn írtuk meg, hogy a budapesti hajléktalanriasztó védművek első helyezettje a K&H bank fiókja az Oktogonon, a kirakatba tett tüskés korláttal, a bank már reagált is. De még hogyan!

11

Tisztelt Szerkesztőség!

Hajléktalan vagy? Hihi, akkor jól megszívatunk! című írásukkal kapcsolatban írunk Önöknek.

Szeretnénk először is megköszönni, hogy felhívták a figyelmünket a témára. Őszintén sajnáljuk, hogy a bankfióknál alkalmazott építészeti megoldás íly módon kellett, hogy felkeltse érdeklődésüket. Szakértőinkkel megvizsgálva, azt balesetveszélyesnek ítéltük meg, így cikküknek köszönhetően haladéktalanul intézkedünk a város azon részén bankbiztonsági célokat szolgáló építészeti megoldás megváltoztatásáról.

Mégegyszer köszönjük, hogy felhívták rá a figyelmünket.

Üdvözlettel:

Horváth Magyary Nóra

Mit is mondhatnánk erre? A hajléktalanok nevében mi köszönjük, kedves Horváth Magyary Nóra, és kíváncsian várjuk az újabb bankbiztonsági célokat szolgáló építészeti megoldást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.