A TEK biztosítja a Roszatom koncertjét a Zeneakadémián

2014 június 25., szerda 15:58
48

Az orosz állami atomcég, a Roszatom és nukleáris fűtőanyagokkal foglalkozó leányvállalata, a TVEL szervez exkluzív koncertet június 30-ra a Zeneakadémián. A gálakoncerten többek közt a Bolsoj 4 szólistája lép fel.

Valószínűleg fontos vendégeket várnak hétfő estére, mert a koncertet a Terrorelhárítási Központ fogja biztosítani. Méghozzá alaposan. A Zeneakadémia levélben azt kérte dolgozóitól, hogy akinek nincs halaszthatatlan dolga 30-án, az ne is menjen be. Akinek muszáj bemennie, annak előre meg kell adnia nevét, születési helyét és idejét valamint édesanyja nevét a Tanulmányi Osztályon, hogy beengedjék a munkahelyére. Ha ezek az adatok nincsenek leadva, akkor a tanárok és diákok nem biztos, hogy bejutnak az épületbe.

Nem csak nekik, a felvételizőknek is alkalmazkodnia kell:

„Kérjük, hogy a felvételi vizsgákat legkésőbb este 18.00 óráig fejezzék be, és akik a bizottságok munkájában nem vesznek részt, lehetőség szerint a hétfői nap folyamán ne tervezzenek elfoglaltságot a Liszt Ferenc térre.”

Ezt írták a dolgozóknak. A felvételiztető tanároknak nem kell megadniuk az adataikat, csak a többieknek.

UPDATE:

Aznap a diákok nem is gyakorolhatnak. A pénztár sem lesz nyitva.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt