Döbbenetes videó készült a karacsi állatkert jövendőmondójáról, aki félig róka, félig nő, de amúgy kétgyerekes családapa

életmód
2014 június 25., 06:10
comments 19

Mumtaz Begum egy mitikus kiméra, a teste róka, az arca nő, és aki ellátogat Pakisztán legnagyobb városába, Karacsiba, élőben is találkozhat vele az állatkertben.

jos

Az élő (valójában félig döglött, félig élő) chatpartnert és jóst Murad Alinak hívják, 33 éves, két gyereke van, és apjától örökölte az állást, aki 16 éve halt meg.

Ali gyakran napi 12 órán keresztül társalog a látogatókkal, akik állítólag elégedetten távoznak. Az állatkert igazgatója szerint egyébként azért kell férfi a feladatra, mert jobban vissza tud vágni az őt ért inzultusokra.

Szerintem Photoshop.

(Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.