Ez a hatvan éve házas pár megnyerte a szelfibajnokságot

külföld
2014 június 26., 08:51
comments 57

Tiszteletem, a szelfibajnokság ezennel véget ért. Fölösleges is próbálkozni. Ennél jobb már nem lesz. Még úgy sem, ha a szelfipuristák szerint ez a kép még csak nem is szelfi, mert bár embereket ábrázol, de nem maguk készítették magukról. De kit érdekel ez, ha amúgy a képen ez van:

Mindez még pénteken történt Los Angeles úrinegyedében, Bel Airben, ahol Ben és neje, akivel hatvan éve házasok, kisebb balesetet szenvedtek. És amíg a tűzoltókra vártak, vidáman fényképezkedtek.

Szerencsére egyiküknek sem esett komolyabb baja, a tűzoltók Ben nejét is sértetlenül szedték ki a felborult autóból. (Via RMG News, Car Stories, Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.