Nincs belháború a Jobbikban, jó reggelt!

politika
2014 június 26., 03:20

"Van-e belháború a Jobbikban?" - tette fel a kérdést a Magyar Hírlap Vona Gábornak. Azért, mert a lap szerint kiszorultak a hívei a párt új vezetéséből.

Nem és nem, válaszolta Vona Gábor, aki szerint a Jobbik még a Fidesznél is egységesebb, mert amíg a Fideszt csak Orbán Viktor személye tartja össze, addig a Jobbikot az övé, no meg a program. A párt elnökségében pedig csak olyanok lehetnek, akikkel együtt tud dolgozni, mert az alapszabály szerint bármelyikük megvélasztását megvétózhatta volna.

Beszélt arról is, hogy a Jobbik nem működik majd együtt olyan cionista pártokkal, mint a francia Nemeti Front, vagy az osztrák Szabadságpárt. A holland Szabadságpártot pedig vallásgyalázónak nevezte. Ezek a pártok mind kizárták az együttműködést a Jobbikkal, amit rasszistának és antiszemitának neveztek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.