Lesz Puskás Intézet

politika
2014 június 28., 10:20
comments 29

Az eddig a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatójaként dolgozó Szöllősi György lesz az alakulóban lévő Puskás Intézet igazgatója – írta a honlapján a felcsúti akadémia.

Szöllősi 2006 óta dolgozik az akadémiánál, időközben a magyar FourFourTwo labdarúgó-magazin főszerkesztője is lett. Itt és itt idéztük egy-egy írását. Mint írják:

„A sajtófőnök a Puskás-gyűjteményt és immár a magyar futball sok más relikviáját is gondozó archívumunkat, múzeumunkat, illetve az annak alapján formálódó Puskás Intézetet vezeti mostantól főállásban, s főszerkesztőként marad az FFT élén is.”

Az akadémia sajtóosztályát megbízott igazgatóként Szöllősi eddigi helyettese, Bruckner Péter irányítja a jövőben. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.