Hollandia feltámadt és kiverte Mexikót

futball
2014 június 29., 18:19
comments 64

A 88. percig győzelemre állt Mexikó, aztán előbb Sneijder egyenlített, majd Robben harcolt ki egy 11-est, amit Huntelaar nagyon higgadtan értékesített. Mexikó sorozatban hatodszor jutott világbajnokságon a 16 közé, és zsinórban hatodszor esett ki azonnal.

Pedig most nagyon közel álltak a továbbjutáshoz. Ha ez számítana, Mexikó a meccs kétharmadában jobb volt Hollandiánál. Van Gaal csapata gyengén és ötlettelenül játszott az első félidőben, Mexikó fegyelmezetten védekezett, és veszélyesebben is játszott. Dos Santos a második félidő elején meg is szerezte meg a vezetést.

A hollandok csak a bekapott gól után kezdtek egyáltalán futni, majd fokozatosan beszorították Mexikót. Ochoa óriási hárítása 

Az egyenlító gól, amikor Sneijder a 88. percben megtalálta a rést az addig tökéletes mexikói védelmen.

A véleményes 11-es. Marquez belépett Robben elé, aki nagyon el akart esni. Volt egy olyan helyzet, amikor jogosabb lett volna a büntető az első félidőben. 

Ez az első félidős Robben buktatás

A 11-est Huntelaar nagyon higgadtan lőtte be

Hollandia egy félidő felében játszott csak, annak is a legutolsó tíz percében igazán jól. Ezen a vébén harmadszor fordítottak, négy meccsből. A vébé pedig elveszítette Ochoát, és Herrara edzőt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.