Oscar Pistorius beszámítható volt, mikor lelőtte kedvesét

bűnügy
2014 június 30., 10:55
comments 3

A védelem tanúja vallotta, hogy Pistoriusnak idegrendszeri bajai vannak, amik akár befolyásolhatták ítélőképességét. A vizsgálatokat elvégezték, de azok nem mutattak ki semmilyen betegséget. A műlábú atlétának egy hónapig kellett járnia egy pretoriai pszichiátriai intézetbe, ahol három pszichiáter és egy klinikai szakpszichológus napi hét órán keresztül figyelték meg. Ha Pistoriust elítélik gyilkosságért, akkor életfogytiglant is kaphat. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.