A bolgár rezsicsökkentésnek már vége

gazdaság
2014 július 01., 13:36

Az elmúlt egy évben két lépésben végrehajtott csökkentés után emelte az áram árát a bolgár kormány. Július 1-től átlagosan két százalékkal kell többet fizetni a villamos energiáért. Az áremelést néhány nappal azután jelentették be, hogy kiderült, az állami áramszolgáltató, a NEK átszámítva majdnem 1,5 milliárd euró (csaknem 460 milliárd forint) tartozást halmozott föl. A rezsit azután kezdték csökkenteni Bulgáriában, hogy Bojko Boriszov kormányát 2013 márciusában az elszabaduló energiaárak miatti véres tüntetések lemondása kényszerítették. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.