Mindenki nyugodjon meg, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalon Nincs Semmiféle Politikai Nyomás!!4!

POLITIKA
2014 július 01., 08:09
comments 56

Nem igaz, hogy politikai nyomás lenne a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalon, állítja a Kehi elnöke, Gaál Szabolcs Barna. Szerinte az, hogy a jelentéseik titkosak, pont annak a garanciája, hogy politikai befolyástól mentesen dolgozhassanak.

Az, hogy momentán azokat a civil alapokat vizsgálják, szerinte a jogszabályokból levezethető kötelességük. Azt mondta, "példa nélküli az a támadás, amit ennek az ügynek a kapcsán ki kell állniuk a munkatársainknak".

Az pedig, hogy az elmúlt négy évben kizárólag az előző kormányok idején történteket vizsgálták, szerinte természetes velejárója annak, hogy 2010-ben kormányváltás történt. (Világgazdaság via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.