18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem fogod elhinni, mit csinált 24 férfival a tánctér közepén egy üveg pezsgőért

életmód
2014 július 03., 18:13
comments 82

Mutatunk egyet a 24-ből:

mamada1

És mondjuk még egyet.

mamada4

Szóval ez most kivételesen nem átverős cím volt. Az esetről szóló felvétel Mallorcán készült, szereplője pedig egy brit turista. A 24 férfi után egy üveg pezsgőt nyert, ennek értéke három euró.

A videó a Vice cikke után borította be az internetet, azóta az eredeti változatot le is törölték, itt még megtekinthető.

mamada3

Magaluf város polgármestere, Manuel Onieva nyomozást ígért az ügyben. Ez ugyanis nem egyedi eset volt. Magalufban ugyanis terjedni látszik a mamading, ami az orális szexet jelentő mamada spanyol szóból képzett kifejezés

a nyilvános versenyszopásra.

A polgármester minden szórakozóhelyet figyelmeztetett, hogy a mamadázás törvénybe ütközik.

A szerkesztőségben első látásra nem voltunk biztosak abban, hogy mindez nem a mallorcai turisztikai hivatal trükkös reklámfogása-e. De az igazság azért az, hogy ha belenézel a fenti videóba (ami alatt egyébként az I'm Sexy And I Know It című szám szól), úgy fogod érezni, hogy bárhol lennél a világon, csak ennek a közelében nem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.