Ez a republikánus nem hisz a fogamzásgátlásban

külföld
2014 július 10., 15:59
comments 119
photo_camera Bill Cassidy

Ismerjék meg Bill Cassidyt. Cassidy a Republikánus Párt képviselője a louisianai törvényhozásban, és ő a demokrata Mary Landrieu kihívója az idei szenátorválasztáson. Cassidy 2013-ban egyik beterjesztője volt annak a törvénynek, amely alapján forrásokat irányíthanak át azoknak az iskoláknak, amelyek a szexuális nevelésben a fogamzásgátlás egyetlen elfogadható módjaként az absztinenciát hirdetik.

Szó se róla, abból még sosem lett gyerek, ha az emberek nem dugnak. Illetve ki tudja, Cassidy hite szerint legalább egy gyerek így fogant a történelemben.

A módszer egyetlen hátránya, hogy akkor nem működik, ha az erre amúgy hajlamos kamaszok mégiscsak dugnának.

Mint például Cassidy 17 éves hajadon lánya, aki nemrég teherbe esett. Cassidy mindenesetre nem boldogtalan, az unokát "örömteli adaléknak" nevezte. (Via Richard Dawkins Foundation)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.