Uraim, a nők tárgyiasításának a bibliája ezekben a pillanatokban minősítette kivánatossá a negyvenes nőket

életmód
2014 július 10., 19:06
comments 58
photo_camera Ime, egy 42 éves nő, aki ma már megnyugodhat: Sofia Vergarát a kora ellenére is dughatónak minősítette az Esquire.
Andrew H. Walker / Getty Images

Szóval az történt, hogy az Esquire, a hímsovinizmus ezen ötvenes évekből a nyakunkon maradt bibliája azt írja, hogy:

"Nézzünk szembe a tényekkel: volt valami tragikus még a leggyönyörűbb 42 éves nőkben is. Bár még életük fele elöttük volt, mégis valami véget ért - név szerint, minden, amit a társadalom becsült benne az anyai sikerein túl. Ha még szexuálisan aktív is maradt, vagy ragadozó volt, vagy kétségbeesett. Ha szép maradt, a szépsége erejét az adta, hogy már elmúlóban volt. És ha magára maradt, ... hát akkor már csak istenre számíthatott."

De ennek most vége, mert találtak egy csomó 42 éves nőt, akit nagyon is megdugnának, például:

  • Cameron Diaz.
  • Sofia Vergara.
  • Christina Applegate.
  • Jennifer Garner.

És így tovább. És mindehhez még azt tudták hozzátenni, hogy:

"A konzervatívok még mindig azzal az abszurd érvvel támadják a feminizmust, hogy a követői kevésbé vonzóak a férfiak számára. Valójában a feminizmus az, ami miatt ezek a 42 éves nők olyan vonzóak."

Hát, gratulálunk! (Via Jezebel, Gawker, meg az egész közösségi média, amit felrobbantott a hír)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.