Van egy jó képed tavalyról, amin hajnalban hasast ugrasz a Bánkitóba? Küldd be, jól jársz!

buli
2014 július 11., 10:42

Egy hét múlva ilyenkor már áll a Bánk. Addig nosztalgiázz az előző évek emlékeivel és húzd elő az elmúlt öt év bánkitós fotóit!

1. Küldd el a legszebb, legröhejesebb, legemlékezetesebb pillanatokat megörökítő képeket a Bánkitó Fesztivál Facebook oldalára üzenetben.

2. Jelöld be (taggeld) a fotón magad és az ismerőseidet, miután mi feltöltöttük az albumba, hogy mindannyian részt vehessetek a sorsoláson.

3. A pályázat résztvevői között 5 napijegyet sorsolnak ki a szervezők.

Határidő: Július 16. 12:00

Az eredményről aznap értesítenek mindenkit. A legizgalmasabb képeket online kiállításon tesszük közzé itt, a Hello90-en.

Bánkon mi is ott leszünk, július 18-án pénteken 9-től "Legyél Te is Kilencvenes!" játékunkban kiderül, hogy mennyire emlékszel Torgyán Józsefből és, hogy mi volt az autósrágó valódi titka.

A kvíz után meg megkereshetitek a kilencvenes évek kincseit. Addig pedig kilencvenes slágerek itt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.