Tippeljen, melyik magyar tulajdonú élelmiszerlánc nyithat boltot a Várkert Bazárban?

politika
2014 július 12., 09:35
comments 30

Ha valami megmagyarázhatatlan félreértésből most a Reált vagy a Coopot mondta, tévedett. Természetesen a CBA nyithat boltot a Várkertben, ha elkészül valaha. A bazársor 10+5 éves hasznosítására május 23-án írt ki pályázatot a Várgondnokság, ezen indult a május 27-én bejegyzett CBA Vár Gourmet Kft.

A sikeres pályázat alapján egy 235 négyzetméter alapterületű üzletet nyithatnak. A részleteket nem tudjuk, a Várgondnokság semmit sem közölt, az MNV honlapján pedig csak egy igen szűkszavú közlemény olvasható, amiből nem derül ki, hogy mennyi az annyi. Bérleti díjjal kapcsolatos elvárás a kiírásban sem volt, feltételként csak azt szabták meg, hogy a győztes pályázónak 80 százalékban magyar termékeket, köztük természetesen

hungarikumokat

is forgalmaznia kell, így ha például védőnői szolgálatot akarna venni, talán itt majd találhat.

A CBA Vár Gourmet Kft.-n fele-fele arányban osztozik a CBA-elnök Baldauf László CBA-Baldauf Invest Kft.-je Bánáti Gáborral, az ügyvédi kamara elnökének fiával. (Via Napi.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.