Így vetkőztetik egymást tökidegen emberek

KULTÚRA
2014 július 14., 09:28
comments 27

Emlékeznek még a vieóra, amiben vadidegen emberek, na jó, egymást nem ismerő színészek csókolóztak? A rendező, Tatia Pilieva továbbgondolta a sztorit.

Mielőtt bárki bármit gondol: a videó promóciós céllal készült, a Showtime megrendelésére készítette, hogy ezzel reklámozzák az amúgy remek Masters of Sex című sorozat második évadát. A Masters of Sex arról a William Mastersről és Virginia Johnsonról szól, akik az ötvenes években elvégezték minden idők egyik legjelentősebb és legnagyobb hatású, egyben úttörő szexuális kutatását, az úgynevezett Masters és Johnsont. (Via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.