Youtube-sztár rohant be a vébédöntőn a pályára, LeBron James filmezte le

futball
2014 július 14., 06:33
comments 40

A tévében nem láthattuk, mert a FIFA vonatkozó szabályai szerint ilyenkor Sepp Blattert bármi mást kell mutatni, nehogy bárki kedvet kapjon ahhoz, amitől látszólag semmivel sem lehet elvenni a berohangálók kedvét, de a lényeg:

a vébédöntőn is akadt valaki, akinek sikerült berohannia a pályára.

Nem is akárki, hanem maga Vitalij Zdoroveckij, a híres orosz Youtube-mókamester rohant be. Ő amúgy is ilyen faszságokkal foglalkozik.

És hogy ezt most láthatjuk is, azt az amerikai kosárlabda legnagyobb aktív csillagának, a minap hazaigazolt LeBron Jamesnek köszönhetjük, akinek úgy látszik, senki sem szólt a FIFÁ-tól, hogy ilyenkor a Megváltó Krisztusról kellett volna instavideót csinálnia:

Zdoroveckijjel aztán az történt, ami berohangáló kollégáival történni szokott. A biztonságiak összecsomagolták és fojtófogásban eltávolították a pályáról:

(Via The Daily Dot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.