Szentesen talán már égetik Joachim Löwöt

KULTÚRA
2014 július 15., 05:31
comments 16

Kereskedelmirádiós stílusban, hadarósan kívánok mmindenkinek nagyon-de-nagyon-de-nagyon jó reggelt, igazi nyári, dögunalmas nap elé nézünk, a fővárosban mindenütt vidáman lehet közlekedni, bár a reptéri utat valamiért megint széttúrták.

low

Szentesen pedig Csíky László szobrászművész agyagba álmodta Joachim Löw német szövetségi kapitányt, a Délmagyar oldalán meg is csodálhatják, hogy néz ki. Az egykori Uborka gumimaszkos bábshow stílusában alkotó művész rövidesen Louis Van Gaalt is agyagba álmondja. Önök mit álmondnának legszívesebben agyagba? Írják meg, küldjék el, álmodják agyagba!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.