Fekete lesz Amerika Kapitány

Popkult
2014 július 17., 15:13
comments 33

Steve Rogers helyett Sam Wilson, a Sólyom ölti fel a szabadság őrzőjének egyenruháját, miután Rogers képtelen tovább folytatni a harcot az Iron Naillel való végzetes összecsapás után.

De csak a képregényekben, a filmekben továbbra is Chris Evans fogja játszani a szuperhőst, legközelebb a Bosszúállók új, várhatóan 2015-ben kijövő Bosszúállók: Ultron kora című részében. Az Amerika Kapitány - A tél katonája című moziban Anthony Mackie játszotta a Sólyom, vagyis Sam Wilson szerepét.

A karakter megváltoztatásának híre egy nappal azután jött, hogy a Marvel Comics bejelentette: az északi mitológiák isteneire hasonlító Thor ősztől nőként jelenik meg a képregényekben. Lesznek még más változások is. (BBC, Newsarama)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.