Medgyessy nevelt lánya: A bulvárhiénák összetörték Orbán Gáspár álmait

2014 július 17., csütörtök 20:48
561

Egyre bizarrabb fordulatokat vesz Orbán Gáspár vébédöntős szereplése. A VIP páholyból, a világ legbefolyásosabb vezetői között nézte Brazíliában a világbajnokság utolsó meccsét. Aztán levelet írt nekünk, hogy nem szeretne az újságban szerepelni. Pedig régen szeretett újságokban szerepelni. Aztán ma kiderült, hogy visszavonul. Istent fogja szolgálni Ugandában.

Tornóczky Anita, Medgyessy Péter volt szocialista miniszterelnök lánya ezen a ponton érezte úgy, hogy nem hagyhatja szó nélkül Orbán Gáspár vesszőfutását. Nem is hagyta, bátran állt ki a miniszterelnök nehéz sorsú fia mellett. Ő csak tudja, milyen lehet Orbán Gáspár élete, hiszen egy ideig neki is azzal a borzasztó hátránnyal kellett együtt élnie, hogy apja Magyarország miniszterelnöke.

"Sikerült a bulvárhiénáknak megint összetörni egy huszonéves ember álmait..."

Ezzel a felütéssel kezdi Tornóczky, aki azzal folytatja, hogy

"Én 24 voltam, amikor a Mostohapapám Magyarország Miniszterelnöke lett és nehéz volt feldolgozni, hogy soha nem a teljesítményemet nézték, sosem lehettem sem jó, sem szép, sem okos, mert mindent biztos elintéztek nekem."

Talán nem túlzás a mélyszegénységhez hasonlítani azt a nyomorúságos élethelyzetet, amikor valakinek kormányfő az apja.

"Most sem érdekel senkit, hogy Orbán Gáspár hozzájárulhatna e a magyar foci felemelkedéséhez. Tényleg az a probléma, hogy egy "gyerek", aki minimum tizenöt éve futballozik kimegy az édesapjával a VB döntőre?!? ...hogy a VIP páholyba? Igen, mert történetesen az édesapja Magyarország Miniszterelnöke és neki ott a helye."

Hát, ha ott a helye ugye, akkor nincs mit tenni. Én úgy érzem mindketten kötelességből, kelletlenül voltak a döntőn. Az látszott végig, hogy szívesebben lettek volna máshol. Dehát az ő helyük ugye ott volt. Szerintem nem magukért, hanem értünk voltak ott.

"Gáspárnak pedig sok erőt kívánok a jövőben: Legyél büszke magadra, a családodra és ne engedd, hogy elvegyék az álmaid!!!"

Én is nagyon remélem, hogy Magyarországon egy fiatalnak sem kell a körülményei miatt feladnia az álmait. Még olyan hátrányos helyzetben sem, ha a családjában pont van egy miniszterelnök.

 

Nagyon fontos UPDATE:

Úgy tűnik Tornóczky Anita kivágott pár embert az ismerősei közül, akiknek nem tetszett, hogy megvédte Orbán Gáspárt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt