És tényleg így nyírják a füvet az 1-es villamos pályáján

közlekedés
2014 július 18., 7:13
comments 119

Számomra megdöbbentő volt éjjel 2-kor erre a hangra kelni, majd látni hogy tényleg füvet nyírnak a Vörösvári úton.:)

- írta olvasónk, és küldte ezt a videót.

Korábban egyébként rákérdeztünk a BKK-nál, hogy ki, milyen rendszerességgel fogja a füvet nyírni a felújított villamosvonalon, ezt a választ kaptuk:

A fű nyírását nem a villamos végzi, arról a parkfenntartásban alkalmazott kisgépes technológia segítségével gondoskodnak. Az öntözőberendezés telepítése megtörtént. A fűburkolat fenntartási költsége hozzávetőlegesen évi ötmillió forint, üzemeltetésére pedig a BKV Zrt. olyan vállalkozással köt szerződést, amelyik erre szakosodott, és biztosítja ezeket a szolgáltatásokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt