A taxis szerint az omegások ütöttek először

Megszólalt a budapesti taxis, akiről Benkő László, az Omega billentyűse és Debreczeni Ferenc dobos azt állítják, hogy ok nélkül megverte őket.

H. Zoltán, aki ellen a rendőrség súlyos testi sértés miatt indított eljárást, a Class FM reggeli műsorába telefonált be, amikor az ügyéről volt szó. Azt mondta, felidegesítette a zenészek verziója, mert szerinte máshogy történtek a dolgok.

A taxis szerint, miután megkapta a címet a diszpécsertől, két perc alatt kiérkezett a zenészek által megjelölt utcasarokra. Benkő, aki a sofőr szerint nem volt józan, behajolt az autóba és kifogásolta a 20 perces várakozási időt, majd

különböző jelzők kíséretében megpróbálta elküldeni az autót.

A taxis betelefonált a diszpécsernek, hogy a zenészek nincsenek olyan állapotban, hogy hajlandó legyen elvinni őket, ezért elmegy a helyszínről, erre viszont Benkő átment a vezető oldalára és a lehúzott ablakon keresztül arcon ütötte a taxist. H. Zoltán erre kiszállt az autóból, ekkor viszont Benkő és Debreczeni együtt estek neki.

Benkő László is megszólalt a reggeli műsorban, de nem akart egyszerre adásba kerülni H. Zoltánnak, mert szerinte a taxissal nem lehet beszélni. A zenész szerint az ügynek ennek nagyon komoly következményei lesznek, és a taxis fel sem fogja, hogy mit követett el. Benkő továbbra is a saját verziójához ragaszkodik, azt mondta, többször telefonálta, a diszpécsernek, hogy hol késik az autó, és egyáltalán nem ittak. Nem is ő hajolt be a taxiba, hanem Debreczeni, akinek Benkő szerint H. Zoltán ekkor törte el az orrát. (Bors)

(A világ legjobb címlapi képe innen van.)

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.