A taxis szerint az omegások ütöttek először

Megszólalt a budapesti taxis, akiről Benkő László, az Omega billentyűse és Debreczeni Ferenc dobos azt állítják, hogy ok nélkül megverte őket.

H. Zoltán, aki ellen a rendőrség súlyos testi sértés miatt indított eljárást, a Class FM reggeli műsorába telefonált be, amikor az ügyéről volt szó. Azt mondta, felidegesítette a zenészek verziója, mert szerinte máshogy történtek a dolgok.

A taxis szerint, miután megkapta a címet a diszpécsertől, két perc alatt kiérkezett a zenészek által megjelölt utcasarokra. Benkő, aki a sofőr szerint nem volt józan, behajolt az autóba és kifogásolta a 20 perces várakozási időt, majd

különböző jelzők kíséretében megpróbálta elküldeni az autót.

A taxis betelefonált a diszpécsernek, hogy a zenészek nincsenek olyan állapotban, hogy hajlandó legyen elvinni őket, ezért elmegy a helyszínről, erre viszont Benkő átment a vezető oldalára és a lehúzott ablakon keresztül arcon ütötte a taxist. H. Zoltán erre kiszállt az autóból, ekkor viszont Benkő és Debreczeni együtt estek neki.

Benkő László is megszólalt a reggeli műsorban, de nem akart egyszerre adásba kerülni H. Zoltánnak, mert szerinte a taxissal nem lehet beszélni. A zenész szerint az ügynek ennek nagyon komoly következményei lesznek, és a taxis fel sem fogja, hogy mit követett el. Benkő továbbra is a saját verziójához ragaszkodik, azt mondta, többször telefonálta, a diszpécsernek, hogy hol késik az autó, és egyáltalán nem ittak. Nem is ő hajolt be a taxiba, hanem Debreczeni, akinek Benkő szerint H. Zoltán ekkor törte el az orrát. (Bors)

(A világ legjobb címlapi képe innen van.)