Lázár János: Nem hetyegéssel töltöttem az időt ezeken az utakon

POLITIKA
2014 július 21., 12:38
comments 164

A Miniszterelnökséget vezető miniszter Fazekas Sándor agrárminiszterrel tart sajtótájékoztatót „A Kormány döntése az agrártámogatási rendszer átalakításával kapcsolatban” címmel.

photo_camera Fotó: Illyés Tibor / MTI

Itt az RTL Klub megkérdezte Lázárt, hogy mikor hozza nyilvánosságra az utazások körüli adatokat, amire a bíróság kötelezte. Lázár János erre sértetten azt válaszolta:

„Nem tudok segíteni önöknek abban, hogy ne kelljen adót fizetniük. Az állam fontos érdekei, hogy ne kerüljön több nyilvánosságra. Ez nem hetyegéssel, hanem munkával telt mindhárom alkalommal, a munkámmal és részben az Információs Hivatallal kapcsolatos út volt. Két munkatársam (Perényi Zsigmond és Sonkodi Balázs) tolmácsolással segített.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.