Nagyon megverte egy taxis az Omega tagjait

Az együttes turnébusza szombaton hajnalban érkezett meg Budapestre, a Hengermalom utcába egy tatai koncertről. Onnan Kóbor János énekes a saját autójával ment haza, a többiek taxit hívtak.

Rosszul tették.

Mikor megérkezett az autó, a kipattanó sofőr

Mi van, te buzi?!

csatakiáltással verni kezdte a 66 éves  Debreczeni Ferenc dobost, és a 71 éves Benkő László billentyűst.

Ők azóta sem tudják, mi volt a taxis problémája. Benkő azt mondta, hogy arra sem emlékszik, ki hívta ki a rendőrséget és a mentőket. Debreczeninek az ütemet verő bal kézfeje és a nyaka sérült meg, és eltört az orra, Benkőnek a jobb tenyerével és bal bokájával vannak gondja, de azt mondta, lehetett volna nagyobb baj is, mivel a verekedés helyszínén útépítési munkálatok folynak, ezért, ha rosszul esnek akár meg is halhattak volna.

A taxist elvitték a kiérkező rendőrök, vasárnap hallgatták ki. Súlyos testi sértés miatt eljárás indult ellene. (Blikk)

UPDATE:

Az Index azt írja, hogy a taxis azért verekedhetett, mert mivel sokat késett az először kihívott taxi, Benkőék egy másik társaságtól is hívtak egy autót. Ekkor ért oda az először megrendelt taxi, de a sofőrnek azt mondta a két zenész, hogy köszönik, de ilyen nagy késéssel nem kell nekik a fuvar. Ekkor jött a büntetés.

És most a zene, ami a hír elejétől kezdve a fejünkben járt:

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.