One bourbon, one scotch, egy ágy

szállás
2014 július 21., 05:26

Ebben a sokat sejtető épületben, ahol szerintünk Laura Palmert valójában megölték

már kaphatsz egy kis kockát, ami állítólag egyágyas

Minden viszonyítás kérdése, a szállásadók szerint ez például tök jópofa.

Ha unod már a megszokott nyaralási formákat, és valami újra, izgalmasra és persze olcsóra vágysz, nos akkor jó helyen jársz. Nyaralj Siófokon a Campinghotelben, mint az őseid a 70-es években a hippi kégliken. Hozz egy hálózsákot (esetleg egy polifoamot vagy gumimatracot mellé) mintha campingbe indulnál, de a sátrat nyugodtan otthon hagyhatod, helyette hozd el a haverokat, barátokat és egy fürdőszobás, (wc, zuhany, hideg-meleg víz) padlószőnyeges, erkélyes szobában héderelhetsz, fejenként akár napi 990Ft-ért.

vagy 6435 Ft-ért:

Tényleg szupermenő ez az indoor camping, mondjuk továbbra sem értjük, hogy pontosan mennyibe is kerülne az, hogy van egy ágyunk egy éjszakára. Vagy nincs.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.