Híres sztár kénes vízzel és pihenéssel gyógyítja szívét

cukiság
2014 július 22., 07:18

Népszerű magyar férfi a kevésbé népszerű fürdőben gyógyult

 

A művész ezúttal nem családjával, hanem zenésztársával, egy tetovált sráccal utazott nyaralni, ráadásul az úti cél megválasztásánál a valamilyenbetegsége is szempont volt.  Így nemcsak lazított, de gyógyította is magát a világhírű fürdő négycsillagos szállodájában.

 

Két fellépés között is szakított időt pihenésre A Zenész, akit nem véletlenül nevezett ki szabadságharcosnak a valamicsoda.hu, kedvezményes utazásokat értésesítő oldal. A nagy gondolatokat közlő ember nyárra ütemezett 110 fellépése alatt havonta egyszer szigorúan pihenésre inti magát, mert tudja, ha túlhajszolja az életét, abból komolyabb baj történhet. Erre szólította fel orvosa is. Ezért a hajnalig tartó fesztiválozás után is képes volt egy kicsit utazni zenésztársával, csakhogy egy teljes napot regenerálódjon mielőtt újra színpadra lép, vagy készüljön a nagyszabású, koncertjükre.

Majka&Curtis (4)

„Mindenkit arra buzdítok, hogy olykor tegye le egy kicsit a munkát és pihenjen, mert az életet csak úgy érdemes élni, ha élvezzük”

– mondta a szabadságharcos, aki be is bizonyította, hogy igenis mindig jut idő egy kis feltöltődésre. Nem kell várni a megfelelő alkalomra, mert olyan sosincs.

 

„Bár a feleségem és a kisfiam hiányzik, magamra is figyelnem kell, ezért úgy döntöttem, az egészségem ér annyit, hogy egy kicsit leálljak. Egy fesztiválfellépés után mindössze --- kilométert kellett utazni -------re, ahol tudtam, hogy a fürdő kifejezetten jót tesz a vérnyomásomnak és a szívemnek, ezért még hajnal négykor becsekkoltunk a helyi ----- Hotelba, hogy az egész másnapot pihenéssel tölthessük. Ki sem jöttem a vízből, de még így is maradt hiányérzetem, ezért megfogadtam, hogy ----val és -----nal visszajövünk”

– mesélte a Művész.

Tanulságos volt?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.