Egy angol zseni egy óriási finggépet épített, és Franciaország felé irányította

háború
2014 július 23., 09:58
comments 41

Valami bűzlik Angliában

Colin Furze, az angol zseni (a találmányának köszönhetően remélhetőleg nem sokára Sir Colin Furze) Doverben építette meg az óriási finggépet, amit Franciaországra fog irányítani. Előtte még meg kell alkotnia a hatalmas segget, amibe beleteheti.

Ez a világ legnagyobb szelep nélküli lüktető sugárhajtóműve, és Furze gyakorlatilag otthon kalapálta össze. A művet az egyébként szelepes, korábban Londont támadó, náci V-1 rakéta hajtőműve ihlette. A Sploid szerint olyan hangot ad ki, mint amilyen egy fingás a pokolból.

A mű holnapra lesz kész, és helyi idő szerint este 6-7 óra körül sül el a gigasegg. Akkor majd kiderül, hogy hallják-e a kontinensen a mennydörgést.

Colin Furze Youtube-sztár korábban hordozható Wolverine-karmokat csinált magának:

Illetve többek közt egy sugárhajtású biciklit:

Update: portások kedvence nevű kommentelőnk felhívta a figyelmet arra, hogy a japánoknak is van egy – igaz, teljesen más jellegű – finggébe, ami inkább fingerősítő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.