Juhász Péter befalazta a Főpolgármesteri Hivatal egyik kapuját

POLITIKA
2014 július 25., 07:09

Péntek reggel Juhász Péter falat kezdett építeni a Főpolgármesteri Hivatal egyik bejárata elé. Ez a hivatal kisebbik bejárata, és itt is hagyott 30 centit, vagyis a látványos akció nem lehetetlenítette el, hogy aki akar, az ki- és bejusson az épületbe.

juhasz peter falaz varoshaza

Az Együtt-PM politikusa 9 óra körül sorra rakja a téglákat, végül fejmagasságig ért a monstrum. A helyszínre várták a PM-es Karácsony Gergelyt, aki a 2-es metró leállása miatt nem ért ide.

Juhász elmondta, hogy az új önkormányzati választási törvény miatt értelmét vesztette a közgyűlés, mert megszűnt a népképviselet, így akár be is lehetne zárni.

juhász fal

Egyébként Tarlós Juhász szerint semmilyen nagyobb fejlesztést nem vitt véghez főpolgármesterként, egyedül a német megszállás emlékműve épült meg, az se kellett senkinek.

Tarlós gyengesége és gyávasága miatt születhetett meg ez a törvény, nem hallatta a hangját ellene, így legalább annyira felelős érte, mint a Fidesz – mondta Juhász Péter, aki ezután graffitizett:

juhász graffiti

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.