Sosem kaptok el, írta a rendőrség Facebook-oldalára. Elkapták

külföld
2014 július 25., 20:51
comments 15

Sose kaptok el.

Ezt kommentelte az Anne Arundel megyei rendőrség Facebook-oldalán saját körözési fotója alá Roger Ray Ireland, akit a próbára bocsátás szabályainak megsértése miatt kerestek.

rogerireland

A képe a #WantedWednesdey, vagyis a körözőszerda rovatba került, ahol aztán Ireland is becsatlakozott a beszélgetésbe:

"Yo, faszikáim, akik a családomat basztatjátok az ügyeim miatt, le lehet rólam szállni" - írta, amire egy kommentelő elmésen megjegyezte a rendőröknek, hogy megtalálta a körözöttet:

"Várjál már, nem ez az a csávó rögtön itt felettem?"

Az akció amúgy sikeres volt, a rendőrség felderítőosztaga másnap már kapott is egy fülest, ami alapján el is kapták Irelandot.

 

(Via Baltimore Sun)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.