Imádja a Louis Vuittont a magyar

gazdaság
2014 július 28., 06:00
comments 22

Nem gondolta volna, de az Andrássyn lévő bolt tavaly 1 200 000 000 forintos forgalmat bonyolított le, amiből 135 000 000 forintos nyereség jött. A Napi.hu szedte össze a budapesti luxusboltok forgalmát. A nagy bukó a Il Baco di Stile. A Gattyán Györgyhöz köthető áruház 475 milliós forgalmat hozott össze, de 2,15 milliárdos mínusszal zárta a tavalyi évet. Csak ősszel nyitottak és a teljes beruházás érték benne van a veszteségben. Az áruházban az igazgató szerint naponta ezer ember fordul meg, aminek örülnek. (Napi.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.