Netanjahu: Izrael hosszú hadműveletre készül

háború
2014 július 28., 18:49
photo_camera Fotó: GALI TIBBON / AFP

Eltökéltnek mutatkozott hétfői televíziós beszédében Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, aki azt mondta, Izraelnek hosszú hadműveletre kell készülnie Gázában.

"Addig nem fejezzük be ezt a műveletet, amíg nem tesszük ártalmatlanná az Izrael megtámadásához használt alagutakat."

Netanjahu szerint az eddig több mint ezer halálos áldozatottal járó fegyveres konfliktus "bármiféle megoldásának az iszlamista Hamász és szövetségesei által ellenőrzött terület demilitarizálását is magában kell foglalnia". Hétfőn újabb halálos összecsapások történtek, tíz ember Gázában, négy Izraelben halt meg. (MTI/Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.