Elkezdődött az ozorai drogvadászat

bűnügy
2014 július 30., 03:25
comments 36

Kedden kezdődött az OZORA fesztivál Dádpusztán. A világon senkit nem érdekelne ez az egész, az odazarándokoló hippiken kívűl, ha nem ez lenne

MAGYARORSZÁG DROGOS FESZTIVÁLJA

a HírTV szerint. A hírcsatorna munkatársai persze most is elsőként érkezte meg a fesztiválra, és túl is vannak az első kábós élményeken, ugyanis a rejtettkamerával dolgozó riportert már meg is kínálták valamivel, ami nem házipálinka volt. És nyílt fogyasztást is látott.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság már lekapcsolt 47 embert kábítószer-birtoklás, hármat meg terjesztés miatt. A térségben fokozott ellenőrzés van érvényben. Összesen eddig 75 gramm növényi törmeléket, 82,1 gramm porszerű anyagot és 224 gramm hasisgyantát foglaltak le a rendőrök.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.