Elkezdődött az ozorai drogvadászat

bűnügy
2014 július 30., 3:25
comments 36

Kedden kezdődött az OZORA fesztivál Dádpusztán. A világon senkit nem érdekelne ez az egész, az odazarándokoló hippiken kívűl, ha nem ez lenne

MAGYARORSZÁG DROGOS FESZTIVÁLJA

a HírTV szerint. A hírcsatorna munkatársai persze most is elsőként érkezte meg a fesztiválra, és túl is vannak az első kábós élményeken, ugyanis a rejtettkamerával dolgozó riportert már meg is kínálták valamivel, ami nem házipálinka volt. És nyílt fogyasztást is látott.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság már lekapcsolt 47 embert kábítószer-birtoklás, hármat meg terjesztés miatt. A térségben fokozott ellenőrzés van érvényben. Összesen eddig 75 gramm növényi törmeléket, 82,1 gramm porszerű anyagot és 224 gramm hasisgyantát foglaltak le a rendőrök.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt