Jobban utáljuk Gyurcsányt, mint Szálasit

politika
2014 július 30., 07:51

A Nemzeti Örökség Intézete nevű állami szerv tavasszal végzett közvélemény-kutatást 18-30 évesek között, a történelemképükkel és a nemzeti örökséghez/emlékezethez fűződő viszonyukkal kapcsolatban. A felmérésből vicces dolgok derültek ki.

A magyar történelmet a megkérdezettek szerint leginkább jellemző szavak közül a „viharos/zivataros” lett az első 9 százalékkal, majd a „balszerencsés”, a „küzdelmes” és a „hazaszeretet/hazafiasság” jött.

Feri

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.