Kóka János egy köztévés híradóssal jött össze!

bulvár
2014 július 30., 04:59
comments 56

Kóka János az élő bizonyítéka annak, hogy nem szabad engedni, hogy a politika megrontsa az ember személyes kapcsolatait. A volt SZDSZ-es összejött a közmédia híradósával, Varga Edittel. A Blikk úgy tudja, hogy annyira összepörögtek, hogy mindketten otthagyták eddigi házasságukat. Kóka korábban tizenkét éves házasságát hagyta ott Szandrocha Kamilláért, akit most nyolc év után hagy faképnél. Kókát megkérdezték, hogy mi igaz híradóssal való kapcsolatáról, de elzárkózott:

Azt szeretném elmondani, gyakorlatilag négy éve hoztam meg azt a döntést, hogy kivonom magam a közéletből, és bezárom a magánéletem kapuit a nyilvánosság előtt. Négy éve semmilyen interjút nem adtam, a magánéletemmel kapcsolatban pedig különösen nem szokásom, mert abszolút megtartom magamnak.

Varga Edit sem szeretett volna nyilatkozni. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.