Ő Princess Marks, aki bezárta az autóba a gyerekeit, amíg egy másik kocsiban leszopta a barátját

SZEX
2014 július 30., 10:36
comments 43

princess marks

A louisianai rendőrök pénteken tartóztatták le, miután a gyerekeit őrizet nélkül, egy autóba bezárva találták egy Walmart parkolójában. Amikor a 25 éves nő visszatért az autójához, állítólag azt mondta a rendőröknek, hogy csak a barátja ugyanabban a parkolóban álló autójában volt, ugyanis leszopta. 5000 dolláros óvadék ellenében távozhatott.

Mentségére legyen mondva: az ablakot lehúzta a gyerekeknek. Akik a rendőrök szerint hisztérikusan sírtak az autóban, és 15 percig próbálták lenyugtatni őket, mire a nő megérkezett. Az 5 és 7 éves gyerekek most rokonoknál vannak.

Az teljes rejtély, hogy ha a rendőrök nem kapták el Marksot in flagranti, akkor miért beszélt róla. Talán hiúságból. (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.