Szellő István ma kimondhatta volna, hogy Simicska Lajos

tévé
2014 július 31., 16:45
comments 94

Lassan két hónapja tart a kormány és az RTL Klub reklámadó miatt kitört, mostanra kicsit ellaposodó háborúja.

A kérdés ma az volt, hogy mit csinál az RTL Klub, miután kiderült, a csodafegyvere, a Barátok közt egyre csak veszíti el a nézőit? Vajon most, hogy Miután a Magyar Nemzet lemondásra szólította fel Seszták Miklós minisztert, Kurucz Éva kormányszóvivő pedig odaszólt a Közgép urának, végre eljött a nap, amikor az RTL Klub simicskázik egyet?

Hát nem.

Az ámokfutók, megcsonkított mellek, Talmácsi motorja és a meglőtt gólyák után jöttek a külföldi hírek, majd Szellő István belenézett a kamerába, és:

szellő istván

Zuhan a forint

Bizony.

Lemondatnák a minisztert

Az Együtt-PM felszólította Sesztákot, hogy mondjon le, mert bűncselekmény gyanúja merült fel, ha pedig ezt nem teszi meg, akkor Orbán hívja vissza. Szellő István arról is beszélt, hogy a kormányszóvivő azt mondta, hogy a kormány nem enged a politikai és üzleti nyomásgyakorlásnak. Igaz, csak a kormany.hu-nak mondott el egy rövid szöveget. Az RTL Klub valamiért azt nem említette azt a szálat, hogy a fejlesztési miniszert főleg a Magyar Nemzet támadja, ami Simicska Lajosé, akit Orbán mostanában – úgy néz ki – büntet.

Elfogták Holman Endrét

A Lázár Jánossal kapcsolatban álló vállalkozóról itt írtunk.

Navracsics lesz az EU-s biztos

Jelentette be a Twitteren angolul Navracsics. De akkor ki lesz az új külügyminiszter?

Newsweek: Orbán Magyarország Mussolinija

Egy román lap pedig zsebputyinnak nevezte a magyar miniszterelnököt – mondta Erős Antónia. Az MTI külföldi lapszemléjében ez nem szerepelt.

Egymilliárd lenne a veszteség

Csányi Sándor az RTL Híradónak azt mondta, hogy elfogadhatónak tartja, hogy az állattenyésztők kapnak több támogatást.

Hitelből újíthatja fel a 3-as metrót Budapest

Ezt engedélyezi a kormány, de pénzt nem ad.

Ennyi.

Ja, és majdnem elfelejtettem a lényeget:

Gérard Depardieu imádja Szegedet, és a halászlevet is megkóstolta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.