Egy korlátolt politikus miatt ilyen klassz dolog még nem törént

politika
2014 augusztus 01., 17:46
comments 27

Bülent Arinc török miniszterelnök-helyettes szerint a nőknek nem kéne nyilvánosan nevetgélniük. Mert az becstelenség, vagy ilyesmi. Ezt a hét elején mondta. Aztán csütörtökön már Anarki megmutatta, hogy a Twitteren a török (meg nem török) nők nem akarnak hallgatni rá, és mintha csak azért is nyilvános nevetgélnének. Nagy változás azóta nem történt, viszont tényleg bármikor érdemes ránézni az új fotókra, ha az embernek nincs jó kedve. Vagy akkor is, ha jó kedve van, de azt akarja, hogy még jobb legyen. Nézzen mosolygó nőket!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.