Legyél te a 444.hu 100 000. lájkolója, és Király Andris neked adja a széket, amit az MTK-stadionból "szerzett"!

Ebben a pillanatban 99 421-nél jár a 444.hu Facebook-oldala lájkolóinak száma, úgyhogy jó esélyed van arra, hogy te legyél a 100 000. olvasó, akinek tetszik a 444.

A jó hír: értékes nyereménnyel lehetsz gazdagabb, talán még ma.

Még jobb hír: egyáltalán nem biztos, hogy a 100 000. lájkoló nyer!

A főnyereményt a mostantól lájkoló 579 olvasó között sorsoljuk ki, tehát ha ebben a pillanatban nyomsz, ugyanakkora esélyed van nyerni, mintha te lennél a 100 000., ami már csak hab a tortán.

És hogy mi a főnyeremény? Nem fogod elhinni. Ez:

mtk_szek1

Mint közismert, Király Andris, aki hosszú évtizedek óta szurkol az MTK-nak, vásárolt két széket a bontásra ítélt stadionból, és most (csak most!) az egyik a tiéd lehet.

A szék kitűnő állapotban van, a VIP-páholyból származik, és egy címkén az van ráírva, hogy "6. Száraz Pál". Azt maga Király Andris sem tudja pontosan, ki lehet az a Száraz Pál, még az is elképzelhető, hogy a híres író. A főnyeremény értékét külön növeli, hogy - mint azt maga Király Andris ma reggel megírta - az MTK-stadiont a kormány lehúzta a felújítandó stadionok listájáról, vagyis elképzelhető, hogy a kiárusított székeket az MTK aranyárban visszavásárolja majd, te meggazdagszol, és irány a Bahamák. A másik lehetőség, hogy Száraz Pál széke olyan ritkasággá válik, mint a Mauritius-bélyegek, és legalább annyit is ér majd.

Hajrá!