Andy Vajna felesége akárhogy is próbálkozik, nem tud drágább ajándékot adni férjének, mint a kormány

POLITIKA
2014 augusztus 02., 08:40
comments 235

A Blikk ír arról, hogy a hetvenedik születésnapjához érkező producer feleségétől kapott egy meglepetésbulit. A lap beszámolója szerint a buli akkora volt, hogy a következő dolgok kerültek elő közben:

hatalmas üvegház, vörös szőnyeg, teherautók, kaszkadőrcsapat, James Bond-filmek, kommandósok, kartondobozok, dresszkód, Hajdú Péter Porschéval, illetéktelenek esélytelensége, három hosztesz hét biztonsági őrrel, lovas kocsi, szambatáncosok, fenékrázással elkápráztatott kormánybiztos, zsonglőrök, tűzijáték

Mindez a Blikk információi szerint tízmillió forintjába került Vajna Tímeának.

Érdemes megnézni a videót is az érkező vendégekről:

Ehhez képest épp a héten derült ki a Figyelőből, hogy Vajna a kormánytól a kaszinótendereknek köszönhetően hétmilliárd forintos ajándékot kapott.

Szép próbálkozás volt Timi, de azért ez még kispálya :/

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.