A külügyminisztérium is megdöbbent az érpataki polgármester ámokfutásán

politika
2014 augusztus 04., 08:46

Vasárnap került elő az a videó, amin Érpatak polgármestere, Orosz Mihály Zoltán sajátos performansz keretében előbb izraeli zászlót taposott, majd kivégeztette egy Netanjahut és Simon Pereszt ábrázoló bábút.

Az igazán nagyot a melegfelvonuláson gurító polgármester tette a külügyminisztériumnak is sok volt, közleményben határolódtak el.

Mint írják:

megdöbbenéssel fogadtuk Érpatak polgármesterének hétvégi akcióját. Más államok vezetői feletti önkényes és jelképes ítélkezés összeegyeztethetetlen az európai normákkal és a jogállamisággal is. A polgármester a gázai háborút és annak ártatlan áldozatait használja fel ürügyként gyűlöletkeltő propagandája terjesztéséhez.

(via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.