Mindig a pofonegyszerű ötletek a legjobbak, vagy nem mindig a pofonegyszerű ötletek a legjobbak?

cukiság
2014 augusztus 05., 12:46
comments 26

Ha már felvágtad a zöldséget vagy a gyömölcsöt, de nem tudod megenni, beleteszed egy műanyag kupakba vagy tartóba vagy mibe, és úgy eláll egy ideig.

paradicsom

Erre az ötletre épül a Food Huggers, a csodatartó, amibe be kell tenni a megkezdett, de be nem fejezett paradicsomot, uborkát vagy citromot. Állítólag így tovább eláll a zöldség, mintha becsomagolnánk alufóliába, de a 444 szerkesztőségét jobban megosztotta a találmány, mint az ukrán-orosz konfliktus.

para2

Néhány gondolatébresztő hozzászólás a találmányról kialakult threadből:

Ezt láttam korábban, tuti, hogy faszság. Persze, a gumikupak lesz a megoldás egy 10 ezer éves problémára!

Herczeg Márk

Apad faszara is ilyet kellett volna huzni!

Bede Márton

én ilyen szilikon kupakot szoktam rakni a bontott tejfölre és attól sokkal később penészedik meg

Fenyő Balázs

Annak kéne letörni a kezét, aki egy fél paradicsomot visszatesz a hűtőbe!!!

Herczeg Márk

Kedves olvasó, te mit gondolsz? Lájkold, ha tetszik, oszd meg, ha nem tetszik, ha pedig teljesen irreleváns, a magyar politikai, gazdasági vagy kulturális élet szereplőire vonatkozó megjegyzést fűznél az olvasottakhoz, kommentelj bátran!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.