Többet tett félre a fideszes politikus, mint amennyit keresett

POLITIKA
2014 augusztus 05., 13:21
comments 84

Fideszes Európai Parlamenti képviselőként 10 év alatt több pénzt tett félre Glattfelder Béla, mint amennyit összesen keresett, vagyonnyilatkozatából pedig nem egyértelmű, hogy honnan lett 223 millió forintja. Glattfelder most lett a gazdasági minisztérium államtitkára.

10 éves brüsszeli tartózkodása alatt a Blikk számításai szerint maximum 183 millió forintot kereshetett Glattfelder az EP-ben, vagyonnyilatkozata szerint máshonnan nincs jövedelme. Így ha 10 évig egy fillért sem költött, akkor sem jön ki neki a 223 milliós megtakarítás. 2003-as vagyonnyilatkozatában, mielőtt kiment Brüsszelbe 3,6 millió forint félretett pénz szerepel.

A Blikk kereste a képviselőt, hogy megtudják, honnan lett ennyi pénze, ő azonban egyelőre nem válaszolt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.