Ricky Gervais filmet forgat Office-beli karakterének életéről

FILM
2014 augusztus 06., 13:24
comments 33

Az Office eredeti, brit verziójának hihetetlenül kínosan viselkedő főnökéről egy egész estés áldokumentumfilm fog készülni, ami azt dolgozza majd fel, hogy Brent hogyan próbál meg rocksztárrá válni.

A filmet sajnos csak jövőre kezdik el forgatni, de addig legalább bárki bepótolhatja minden idők egyik legviccesebben feszengős sorozatát, ha eddig nem látta volna.

A sorozat angol verziójából összesen két évad és egy karácsonyi különkiadás készült, utána az Egyesült Államokban forgatták tovább, összesen hét évadban, itt is felbukkant pár rész erejéig Gervais karaktere.

Az angol komikus már tavaly rehabilitálta kicsit Brentet, Youtube-csatornáján gitárleckéket tett fel a nevében. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.