Ciao, Dorina!

szállás
2014 augusztus 07., 06:05

Megtaláltuk a tökéletes szálláshelyet a Balcsinál, de felesleges megnézni, mert 2016-ig az összes napot befoglaltuk. Kezdődött ugyanis ott, hogy Dorina (?), bement a vízbe, ami szerintünk nemcsak cuki, de hívogató is.

Sajnálom

Persze volt, akinek meg tökre nem, azokat a tulajdonos "nagyon sajnálja" (wink-wink, nudge-nudge):

Nem a tulajdonos tehet

Annak a kötözködőnek meg, aki utálja a hangyákat meg azt is utálja, ha nem kedvesek, annak meg végképp nincs mit mondani:

ment volna Dorinához (?) a szaunába!

A fiatalok rajta lógnak

Jó, mondjuk aki egy ilyen Dorinát ültet a szaunájába, akiről rögtön Schobert Norbi szaunaszexes sztorijai jutnak az eszünkbe, az ne csodálkozzon, ha utána a köcsög fiatalok ellepik a szállást és egész nap pornót néznek.

Részegen

Mégis az a legeslegeslegeslegeslegszimpatikusabb, hogy emellett a reakció mellett

ilyen képpel reklámozzák a fitness termet

Óriási nagy tangás high five a szálláshely menedzserének!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.