Marianne Faithfull tudja, ki ölte meg Jim Morrisont

bűnügy
2014 augusztus 07., 09:44
comments 5

Jim Morrison, a Doors énekese 1971-ben halt meg, állítólag herointúladagolásban, bár a holttestét nem boncolták fel.

Marianne Faithfull, aki egy időben Mick Jaggerrel járt, és közelről ismerte a korabeli drogszcénát, a MOJO magazinnak most azt mondta, tudja, ki ölte meg Morrisont: a barátja. Mármint Fauthfull akkori barátja. Mármint nem Jagger, hanem egy francia drogdíler, Jean de Breiteuil, akivel Faithfull akkoriban járt.

Faithfull egészen pontosan ezt mondta a MOJO-nak:

And he (Jean de Breiteuil) went to see Jim Morrison and killed him. I mean I’m sure it was an accident. Poor bastard. The smack was too strong? Yeah. And he died. And I didn’t know anything about this. Anyway, everybody connected to the death of this poor guy is dead now. Except me.

Vagyis hogy de Breiteuil átment Morrison párizsi, Beautreillis utcai lakásába, és

megölte.

Illetve Faithfull biztos benne, hogy

baleset volt.

Túl erős volt a heroin?

Igen.

A tanulság: gyerekek, ne heroinozzatok, mert öregkorotokra megbolondultok, és összevissza beszéltek majd hülyeségeket. Már ha megöregedtek egyáltalán, merthogy Morrison halála után nem sokkal de Breiteuil is meghalt.

Heriontúladagolásban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.