Az orosz gasztronómia máris megszívta Putyin szankcióit

külföld
2014 augusztus 08., 12:57

Aki ezentúl Moszkvában vagy bárhol Oroszországban megkíván egy finom ausztrál húsból sűlt steaket vagy norvég lazacból készült sushit, az nagyon megszívta. Többek között ezeket a termékeket tilos csütörtöktől importálni Orbán Viktor egyik kedvenc bezzegországában.

A bojkott miatt nagyon nehéz helyzetbe kerültek az orosz éttermek, mert alapanyagaik több mint 50%­át külföldről importálják. Ezentúl kénytelenek lesznek drágábban, rosszabb minőségű alapanyagokat vásárolni az orosz piacról. (Via AD. A cikket Monty Aal, a gyakornokunk írta.)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.