Ha már unod a Yo-t, ugass

INTERNET
2014 augusztus 08., 10:06
comments 7

Ha valaki lemaradt volna róla - amit ezek után kétlek -, a Yo egy olyan app, amivel az ember azt tudja mondani a kontaktjainak, hogy:

Yo.

Aki ilyet kap, annak a mobilján megjelenik egy push notification, miszerint:

Yo,

és a telefonja azt monjda, hogy

Yo.

De ez már

so 2014 június :(((

Ha nem akar szuperósdinak tűnni, akkor töltse le a Barkot, amivel már ugatni is lehet egymásnak. A Bark és a Yo között két nagy különbség van:

  • A Bark felhasználói anonímak maradnak.
  • Az ugatás pedig nem a kontaktoknak megy, hanem minden más Bark-használónak egy mérföldes (1,6 kilométeres) körzetben.

Ja, még talán annyi, hogy a Bark nem figyelmeztet, ha a Hamasz rakétákat lőne az országodra.

Én a Moszkva tér mellett használtam (a cikket Monty, a holland-magyar gyakornokunk írta, aki ezek szerint lemaradt a tér átnevezéséről - akiraly). Kiválasztottam magamnak egy hosszúszőrű afgán agarat és elkezdtem ugatni, de sajnos egy más kutya sem hallotta :-(((

Ha már Yo, meg Bark, meg Snapchat, ki ne hagyja a Yik-Yakot!

(Via Techinasia)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.